Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Waarom Initial

Initial

U zult versteld staan over wat Initial, waar Initial onderdeel van uitmaakt, voor uw bedrijf kan betekenen. Als een van 's werelds grootste ondernemingen in dienstverlening kunnen we u een breed assortiment ondersteunende diensten leveren. Op deze manier hebt u uw handen vrij, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten.

Onze diensten in Nederland omvatten oplossingen voor bedrijfskleding, sanitaire en vloerhygiëne, ongediertebestrijding en groenvoorziening voor werkomgevingen.

Door onze geavanceerde managementsystemen, voortdurende innovatie en de hoogste standaard in klantenservice worden we wereldwijd erkend als toonaangevend in onze branche. We bieden werk aan meer dan 28.000 mensen in meer dan 60 landen wereldwijd, maar hanteren een bedrijfsstructuur die het mogelijk maakt u op lokaal niveau te bedienen. U krijgt dus de dienstverlening die u nodig hebt. Ontdek meer over wat we voor u kunnen doen

Wist u dat?

  • We wereldwijd werk bieden aan meer dan 28.000 mensen.
  • We vestigingen hebben in meer dan 60 landen, van Australië tot de Verenigde Staten.
  • We niet alleen aan uw sanitaire servicebehoeften kunnen voldoen, maar ook een dienstverlening leveren voor bedrijfskleding, schoonloopmatten, ongediertebestrijding en groenvoorziening voor werkomgevingen.
  • Ons geïntegreerde servicemodel betekent dat u via één aanspreekpunt de diensten kunt uitkiezen die u nodig hebt.
  • Onze onderzoekafdeling toonaangevend is in de wereld, wanneer het gaat over het ontwikkelen van milieuvriendelijkere, duurzamere oplossingen voor al uw servicebehoeften.
Onze bedrijfsethiek en wetgeving
Initial draagt de verantwoordelijkheid om de hoogste gedragsnormen te stellen en volgt een benadering van nultolerantie ten opzichte van omkoping en corruptie. Lees meer over de gedragscode van Initial

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email