Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Waarom Initial

Milieu

Als dienstverlener nemen we diverse maatregelen om onze belasting van het milieu nog verder te verminderen.

Verantwoord gebruik van grondstoffen, hulpstoffen en energie en het beheersen en verminderen van de afvalstroom staan centraal in het bedrijfsmilieubeleid. Hiertoe werkt de onderneming op basis van de relevante ISO-14001-bepalingen. Uiteraard voldoen alle producten en hulpmiddelen aan alle wettelijke normen en keurmerken op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid. De wasserijen van Initial vallen onder de AMvB voor textielreinigingsbedrijven of hebben ze een milieuvergunning.

Alternatieve energiebronnen helpen ons stroomverbruik te verminderen; zie bijvoorbeeld onze luchtverfrissers op zonne-energie. Een ander belangrijk punt waar we met verschillende technologieën en processen aan werken is een lager verbruik van schoonmaakmiddelen. Bijna alle papieren handdoeken die we leveren zijn gemaakt van kringlooppapier en zijn biologisch afbreekbaar.

Al het personeel van Initial volgt de richtlijnen voor goede arbeidspraktijken en werkt met checklists waarop hun milieuverantwoordelijkheden staan beschreven. Het bewustzijn en de werkzaamheden van ons personeel op locatie wordt ondersteund met regelmatige controles door ons team gezondheid, veiligheid en milieu.

Hoe kunnen we u helpen

Contact

Contact opnemen met Initial?

Kopen of huren?

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email