Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Waarom Initial

Mensen

Service draait om mensen. Personeel dat kan rekenen op een schone werkomgeving en goed onderhouden werkkleding doet zijn werk met plezier.

Onze mensen

Ons personeel is erop getraind adequaat, efficiënt en vriendelijk te opereren. De kwaliteit van de service die wij uw bedrijf bieden, staat voor hen voorop. De bijdrage die de servicemedewerkers van Initial leveren aan zowel het moreel van het personeel als aan de efficiëntie van de bedrijfsvoering, wordt door veel klanten gewaardeerd.

Uw mensen

Dienstverlening voor sanitaire hygiëne en bedrijfskleding heeft vaak een lage prioriteit, totdat er wat verkeerd gaat. Maar om hun werk comfortabel te kunnen uitvoeren, hebben werknemers behoefte aan goed verzorgde sanitaire voorzieningen, een schone werkomgeving en de juiste, goed onderhouden bedrijfskleding. Wie deze diensten door Initial laat verzorgen, laat zijn werknemers zien dat hun comfort serieus wordt genomen en hoeft zich verder alleen nog te concentreren op de kernactiviteiten van zijn bedrijf.

Hoe kunnen we u helpen

Contact

Contact opnemen met Initial?

Kopen of huren?

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email