Expert in verwerking van medisch afval

We bieden een complete oplossing voor de inzameling en verwerking van medisch afval. Ons team van experts begrijpt wat onze klanten nodig hebben en weet hoe problemen met de inzameling van gevaarlijke afvalstoffen kunnen worden opgelost.

Verwerking van klinisch afval

Zorg voor het milieu

Initial werkt met een zorgvuldig uitgewerkt milieubeleid, zodat we milieuvriendelijke oplossingen kunnen bieden voor uw klinisch afval

Initial Medical neemt haar verantwoordelijkheid voor het milieu zeer serieus. We beseffen heel goed dat onze klanten erop vertrouwen dat we te allen tijde verantwoord te werk gaan, wetgeving strikt naleven en werken met voor de sector optimale methoden. We werken met een zorgvuldig uitgewerkt milieubeleid dat is vastgelegd in uitgebreid gedocumenteerde best-practice richtlijnen. Deze richtlijnen hebben onder meer betrekking op onderwerpen als de omgang met en verwerking van klinisch afval, efficiënt transport over de weg, energieverbruik en preventie van milieuvervuiling.

Regelmatige controles en beoordelingen van ons milieubeheersysteem leiden tot een voortdurende verbetering van onze milieuprestaties

We willen zekerheid dat ons beleid en werkprocedures naar behoren functioneren. Daarom wordt de manier waarop we klinisch afval verwerken regelmatig gecontroleerd en beoordeeld, zodat we te allen tijde voldoen aan onze verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu.

Wat betekent dit in de praktijk? Beter, meer duurzaam gebruik van middelen en een zakelijke partner die uw eigen duurzaamheidsbeleid ondersteunt.

We zijn er om u te helpen

  • 020-6880401
  • Verwerking klinisch afval

Contact Us Button - Medical Conseil Gratuit