Expert in verwerking van medisch afval

We bieden een complete oplossing voor de inzameling en verwerking van medisch afval. Ons team van experts begrijpt wat onze klanten nodig hebben en weet hoe problemen met de inzameling van gevaarlijke afvalstoffen kunnen worden opgelost.

Verwerking van klinisch afval

Initial Medical Services: dienstverlening voor verwerking van medisch afval

Initial Medical Services biedt een complete oplossing voor de inzameling en verwerking van uw medisch afval

Initial Medical Services bedient klanten door heel Nederland. Initials toegewijde team van deskundigen op het gebied van medisch afval staat klaar om samen met u een optimale oplossing te vinden voor de inzameling en verwerking van al uw medisch afval.

Een specialist op het gebied van medisch afval die begrijpt wat u nodig heeft en weet hoe problemen met de inzameling van uw gevaarlijke afvalstoffen kunnen worden opgelost

Als ervaren dienstverlener op het gebied van verwerking van medisch afval weten we aan welke verplichtingen u zich moet houden met betrekking tot gezondheid en veiligheid, milieu, verpakking en transport. Voor elke stap in het inzamelings- en verwerkingsproces van dit type afval geldt specifieke regelgeving. Initial heeft de kennis en ervaring in huis om in al uw behoeften op dit gebied te voorzien, ongeacht de omvang van uw organisatie.

Onze zorgvuldigheid, aandacht voor detail en expertise zijn belangrijke redenen waarom onze klanten voor Initial Medical Services kiezen.

We zijn al meer dan 20 jaar een gevestigde naam, en zijn onderdeel van de Rentokil Initial Group, een van 's werelds grootste zakelijke dienstverleners. Daardoor beschikken we over een gedegen commerciële achtergrond en uitgebreide middelen om een leidende positie in te nemen in de verwerking van medisch afval.

Vertrouw op Initial Medical Services voor de verwerking van uw medisch afval

Initial Medical Services streeft een duidelijk doel na: u alle zorg uit handen nemen omtrent de inzameling en verwerking van uw medisch afval. Dit is mogelijk dankzij:

  • uitstekende service
  • strikte naleving van relevante regelgeving voor medisch afval
Zorg voor het milieu
Lees hoe wij onze verantwoordelijkheden nemen voor een veilig milieu
Medisch afval
De verwerking van uw klinisch kunnen wij op veel verschillende manieren voor u verzorgen. Hoe ieder soort afval dient te worden behandeld hangt af van de wettelijke voorschriften.
Tandheelkundig afval
Initial Medical Services biedt een veilige service en opslag op het gebied van kwikdamp met speciale containers en amalgaam afscheider
Regelgeving gevaarlijk afval
De lap2 regelt de regelgeving voor wat betreft het omgaan, inzameling en verwerking van klein gevaarlijk afval
Offerte Aanvraag Verwerking Tandheelkundig Afval
Offerte Aanvraag Verwerking Tandheelkundig Afval

We zijn er om u te helpen

  • 020-6880401
  • Verwerking klinisch afval

Contact Us Button - Medical Conseil Gratuit

Voor meer informatie druk op onderstaande link

Mailer