Expert in verwerking van medisch afval

We bieden een complete oplossing voor de inzameling en verwerking van medisch afval. Ons team van experts begrijpt wat onze klanten nodig hebben en weet hoe problemen met de inzameling van gevaarlijke afvalstoffen kunnen worden opgelost.

Verwerking van klinisch afval

Verwerking van gevaarlijke afvalstoffen

Met de oplossingen van Initial kunt u er zeker van zijn dat uw medisch afval conform relevante regelgeving wordt verwerkt

Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van gevaarlijk en medisch afval kunt u erop vertrouwen dat uw afval conform alle regelgeving wordt verwerkt.

De verwerking van uw medisch afval kunnen wij op veel verschillende manieren voor u verzorgen. Hoe elke afvalstroom wordt behandeld, hangt af van de toepasselijke regelgeving. Op basis van onze uitgebreide kennis van wet- en regelgeving in Groot-Brittannië hebben we een reeks oplossingen voor de verwerking van medisch afval ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op uw situatie.

Wij helpen u de optimale oplossing te vinden en toe te passen voor uw medisch afval, of u nu veel of weinig medisch of gevaarlijk afval produceert.

Klik op onderstaande links voor productinformatie

Producten voor medisch afval

  • Een productlijn voor elke toepassing.

Verwerking van scherpe voorwerpen

  • De juiste container voor een correcte verwerking

Handhygiëne producten

  • Een onmisbare aanvulling voor veiligheid en hygiëne

We zijn er om u te helpen

  • 020-6880401
  • Verwerking klinisch afval

Contact Us Button - Medical Conseil Gratuit