Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Uw onderneming

Uw onderneming

Ondernemingen van elke grootte in elke sector, vertrouwen Initial om hun toiletruimte te laten inrichten naar hun behoeften. Als u niet wilt dat uw toiletten een negatieve indruk maken op uw onderneming, is het dan geen tijd om contact met ons op te nemen?

Hygiëne Services in uw bedrijf

Kantoren

Hygiëneoplossingen op maat voor kantoren

Al meer dan 100 jaar helpen we onze klanten om een aangename, hygiënische kantooromgeving voor werknemers en klanten te creëren.

Industriële omgeving

Hygiëneoplossingen op maat voor industriële omgevingen

Initial kan producten en services leveren die u helpen om de hygiëne te verbeteren en uw werknemers te beschermen tegen werkgerelateerde ziektes.

Horeca

Hygiëneoplossingen op maat voor horecazaken

Wij begrijpen dat goede hygiëne essentieel is om een gastvrije eet- en drinkgelegenheid te creëren, waar mensen graag terugkomen.

Onderwijs

Hygiëneoplossingen op maat voor onderwijsinstellingen

Slechte hygiëne leidt tot ziektes, die zich snel kunnen verspreiden onder de mensen die in uw onderwijsinstelling werken en studeren. Ziektes kunnen alles waar u zo hard voor gewerkt hebt, in het gedrang brengen.

Retail

Hygiëneoplossingen op maat voor retail

Goede hygiëne is essentieel voor de resultaten van uw winkelomgeving, en dit in alle ruimtes van uw gebouw, van de toiletten, de restaurants en de roltrappen tot de geldautomaten.

Hotels

Goede hygiëne is essentieel voor de prestaties van uw hotel.

Een aangename en hygiënsiche hotelomgeving voor personeel en gasten creëert een ervaring die iedereen het gevoel geeft, tevreden, verwend en speciaal te zijn.

Neem contact op met één van onze experts

Neem contact op met één van onze experts

Bel ons op

0800 18 99

Bel mij terug

Bedankt voor uw aanvraag en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met uw opnemen.

Signature Range