Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Dameshygiëne

Disposable automaat

Naast toiletpapier, zeep, handdroogsystemen etc. is er in het toilet vaak behoefte aan andere producten. Te denken valt daarbij aan tampons, maandverband, panty's en condooms.

Wanneer men de gebruikers van een toilet een complete service wil bieden, is de disposable automaat van Initial onontbeerlijk. HI

Disposable automaat

Disposable automaat lg

Een afsluitbare, van kunststof gemaakte automaat voor de uitgifte van verbruiksartikelen tegen betaling. De automaat is aan de buitenzijde voorzien van 10 knoppen met de omschrijving van het te kiezen product en het te betalen bedrag. In de automaat bevinden zich 9 planken waarop de voorraad met producten staat. Elke plank is voorzien van een motor. Nadat de knop naar keuze is ingedrukt en het juiste bedrag is betaald, wordt het doosje met het product naar beneden geworpen. Alle planken zijn vooraf ingesteld op het formaat van het desbetreffende doosje. Het (nog) te betalen bedrag en de ingeworpen hoeveelheid geld zijn af te lezen op het LCD-scherm.

Afmeting (in cm): 100 x 36 x 23 (hxbxd)

Verbruiksartikelen

De inhoud van de disposable automaat van Initial is door u zelf samen te stellen. Initial gebruikt voor de vulling van de automaat alleen A-merken.

We zijn er om u te helpen

Contact

Contact opnemen met Initial?

Kopen of huren?

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email