Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Nieuws

Initial genomineerd voor MVO-award

12/06/2017

Initial is genomineerd voor de MVO-award van de Golden Service Awards. De jury schreef in het juryrapport: "Initial maakt de cirkel rond. Dat vinden we mooi aan deze case. Het is ook fraai dat ze een partnership met MadeBlue hebben."

Beoordelingscriteria

Uit 30 inzendingen is Initial gekozen als een van de vijf kanshebbers voor de MVO-award. Alle inzendingen zijn beoordeeld op verschillende criteria, waaronder samenwerking, ondernemend, sociaal, ecologisch, certificeringen en draagvlak voor MVO. Per criterium zijn alle cases van een cijfer voorzien. De gemiddelde cijfers zijn door de 10-koppige jury bekeken en leidden tot de uiteindelijke nominatie van 5 bedrijven, waaronder Initial.

Waterbesparing bij wasprocessen

De inrichting van de wasprocessen en Initials samenwerking met MadeBlue gaven de doorslag voor de uiteindelijke nominatie. Camiel Wouters, Safety, Health, Environment & Sustainability Director bij Initial, zegt hierover: "Door de ingebruikname van geavanceerde filtertechnieken en recuperatiesystemen hebben we bij onze processing plant het hergebruik van proceswater geoptimaliseerd. De volledige waterbesparing hebben we, in partnership met MadeBlue, gedoneerd als schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden."

Uitreiking op 22 juni

De uitreiking van de MVO-award vindt plaats op donderdag 22 juni aanstaande in het Miele Experience Center in Vianen. Ga voor meer informatie over de award en de andere genomineerden naar de website van de Golden Service Awards.