Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Nieuws

Joint venture update

24/05/2017

In navolging op eerdere berichtgeving, geven wij u graag een update van devoorgenomen joint venture tussen CWS-boco en Initial.

De twee organisaties zijn voornemens de krachten te bundelen. Hiermee creëren we eentoonaangevende serviceorganisatie op het gebied van professionele en innovatieveallround oplossingen voor sanitaire ruimtes, textieldiensten, entreematten en clean roomproducten. Na de joint venture zal de nieuwe organisatie actief zijn in 17 Europeselanden.

Wat kunt u verwachten?
Door de expertise van twee bedrijven te bundelen, verwachten we in de toekomst nog beter tegemoet te kunnen komen aan de eisen van onze klant. Ook zijn we in staat om een uitgebreider portfolio van innovatieve producten en diensten aan te bieden en onze klanten sneller en flexibeler van dienst te zijn.

De verwachting is dat de oprichting van de joint venture halverwege 2017 voltooid is, na goedkeuring van de Europese mededingingsautoriteit.

Juridische zaken
Tot die tijd zullen CWS-boco en Initial op de markt opereren zoals voorheen. Beide bedrijven blijven voorlopig afzonderlijke juridische entiteiten. Klanten kunnen vertrouwen op onze toegewijde service en producten en diensten van hoge kwaliteit.