Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Nieuws

één met de natuur : ecolabel papier

10/07/2012

Evolutie
Initial blijft volop in ontwikkeling! De voorbije weken hebben we enkele van onze verbruiksgoederen vervangen door een alternatief. Deze veranderingen kaderen in een breder internationaal traject met als doel over alle Initial landen heen dezelfde kwaliteitsgoederen te leveren.

Ecologie
Door deze wijzigingen loopt één belangrijke rode draad, nl. ecologie. We hebben er namelijk voor gekozen om voor alle verbruiksgoederen in papier volledig over te stappen op producten met ecolabel! Meer bepaald zijn onze nieuwe artikelen voorzien van een Euroflower en/ of Nordic Swan label en vallen ook de verpakkingsdozen onder het FSC.

Meer informatie?
Wilt u exact weten wat er specifiek is veranderd aan het artikel dat u ontvangt, neem dan contact op met onze After sales medewerkers die graag verder helpen.