Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Nieuws

Trend-line bedrijfskleding

07/11/2007

Trend-line bedrijfskleding lg

Bedrijfskleding is meer dan werkkleding alleen. De look is vandaag de dag zeker zo belangrijk. U wilt dat uw medewerkers modern en representatief gekleed zijn, passend bij de uitstraling van uw onderneming. Initial Hokatex komt aan die wens tegemoet met de Trend-line. De Trend-line sluit naadloos aan op uw behoefte aan functionele, comfortabele bedrijfskleding die zowel modieus als representatief is. Modern, stijlvol en lekker om in te werken. De overalls, broeken, jassen en jacks van de Trend-line zitten als gegoten en bieden maximale bewegingsvrijheid. Meer weten? Neem contact met ons op.

De Trend-line van Initial Hokatex is verkrijgbaar in vier trendy kleurcombinaties met een veelheid aan handige opbergzakken voor gereedschap. Binnen de Trend-line zijn overalls, tuinoveralls, broeken, jacks, bodywarmers, bermuda's en jassen verkrijgbaar.

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email