Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Nieuws

Trend-line Safe en Multiprotect-line bedrijfskleding

22/04/2008

Multiprotect-line2 lg

 

Bescherm uw medewerkers optimaal met de nieuwe veiligheidskleding van Initial Hokatex.

Protection@work Trend-line safe : overal veilig aan het werk

Sommige werknemers hebben veiligheidskleding nodig die bestand is tegen diverse schadelijke invloeden en risico's tegelijk.  Initial Hokatex komt hieraan tegemoet met de Trend-line Safe,  de ideale aanvulling op Trend-line bedrijfskleding.  Trend-line Safe is een innovatief kledingassortiment dat een perfecte bescherming biedt tegen vuur, lasspatten, chemicaliën, elektrostatische lading en zoveel meer.

Het uitgebreide gamma bestaat uit een overall, bodybroek, jack, broek en overhemd met vlamvertragende finish.  Deze veelzijdige beschermkleding, met handige extra's zoals telefoon- en dijbeenzakken, combineert een ruime pasvorm met eigentijdse kleurencombinaties en beantwoordt tevens aan verschillende EN-veiligheidsnormen.

Protection@work Multiprotect-line : warm aanbevolen bij brand- en ontploffingsgevaar

De Mulltiprotect-line kledingstukken beschermen uw werknemers optimaal tegen vuur, vlammen, hitte, zuren en elektrostatische lading.  Tevens kan deze kleding worden ingezet bij gas- en stofontploffingsgevaar zoals beschreven in de ATEX-richtlijnen.  Daarnaast worden de modellen tijdens iedere wasbeurt voorzien van een speciale finish, die bescherming biedt tegen spatten, nevel en spray van chemicaliën en/of zuren.

Het gamma bestaat uit een overall, een tuinoverall, een colbert en een broek met diverse handige details zoals afsluitbare mouwen en een portofoonzak.

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email