Expert in hygiënische omgevingen

We zetten ons in voor de gezondheid van de klant door hoogwaardige hygiëneoplossingen en –diensten aan te bieden die het risico van blootstelling aan bacteriën tot een minimum beperken.

Hygiëne

HygieneConnect: meetbaar betere handhygiëne van Initial

HygieneConnect meet hoeveel medewerkers hun handen wassen. Het is een eenvoudig te installeren monitoringsysteem dat direct voordeel biedt.

De belangrijkste voordelen van HygieneConnect zijn:

  • objectieve meetgegevens van handhygiëne in uw bedrijf: waardevolle informatie bij audits
  • iedere medewerker ziet de actuele handhygiëne-status bij de ingang van de toiletten of centrale wasruimte. Dit stimuleert om goed handen te wassen
  • u realiseert zelfs tot 50% betere handhygiëne onder medewerkers

Zo werkt HygieneConnect

Sensoren meten het aantal mensen dat een toilet of centrale wasruimte binnengaat en het aantal personen dat zeep gebruikt om de handen te wassen. Deling van deze meetgetallen geeft een gerealiseerde handhygiëne-status. Een objectief getal met een nauwkeurigheid van 99,7%. Deze informatie kunt u online raadplegen en analyseren.

 

Motivatie medewerkers

Iedere medewerker ziet op een monitor de actuele handhygiëne-status. De ervaring leert dat dit medewerkers stimuleert om goed de handen te wassen. HygieneConnect heeft aangetoond dat het percentage mensen dat zijn handen wast met zeep in sommige gevallen met zelfs 50% kan worden verhoogd, wat dus direct leidt tot hogere hygiëneresultaten.

Betere hygiëne

Hygiëne is cruciaal in de food-industrie. De motiverende werking van HygieneConnect zorgt er voor dat u hogere hygiënestandaarden realiseert. Het risico van kruisbesmetting vermindert daardoor aanzienlijk. De objectieve gegevens van HygieneConnect vormen waardevolle informatie voor HACCP- en leveranciersaudits.

Gratis proefplaatsing

U kunt zich nu gemakkelijk overtuigen van de waarde van Initial ​HygieneConnect​ voor uw organisatie. Tot 31 december 2015 bieden wij u een gratis proefplaatsing aan. Nadat u 1 maand Initial ​HygieneConnect gebruikt heeft, beslist u ​of u verder gebruik wilt blijven maken van dit systeem. De gratis proefplaatsing verplicht u tot niets. Mail nu om te profiteren van dit aanbod.

Voordelen-van-HygieneConnect-voor-de-voedselindustrie-png Download-Initial-Sensing-Brochure.png Bekijk-de-case-study.png voor-en-nadelen-van-hygiënemonitor-systemen.png Veel-gestelde-vragen.png Neem-contact-op.png