Perfectie in essentie

Initial en CWS-boco vormen nu officieel een team voor het aanbieden van cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskleding en linnengoed, we bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Home

Veelgestelde vragen disposables

Waarom zou ik mijn aanvullende verbruiksartikelen bij Initial aanschaffen?

Initial biedt u het voordeel van een vaste contactpersoon. De disposable service van Initial biedt u gemak, kwalitatief hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen die gratis geleverd worden (mits op de normale routedag).

Zit ik met de disposable service vast aan een contract?

Onze disposable service is alleen beschikbaar voor klanten waar wij één van onze andere diensten leveren. Als u klant bij ons bent kunt u gebruik maken van de disposable service, zonder dat u daar een contract voor af hoeft te sluiten. Dit is natuurlijk wel mogelijk, maar dit hoeft niet, een éénmalige levering behoort tot de mogelijkheden.

Kan ik ook een vast serviceplan opstellen?

Ook voor de disposable service kunt u een vast leveringsplan opstellen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld op een vooraf bepaald tijdstip producten geleverd krijgt.

Wat is de levertermijn?

Wij staan garant voor een snelle levering. Wij proberen de disposables bij u af te leveren binnen de normale bezoekdag van uw bedrijf. Spoedbestellingen zijn mogelijk mits een vergoeding.

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email