Perfectie in essentie.

We zijn experts in essentiële diensten: cleanroomdiensten, hygiëneoplossingen, bedrijfskledin en linnengoed. We bieden bedrijven en organisaties complete en professionele oplossingen in welke sector ze ook actief zijn.

Nieuws

Dyson Airblade™ : hygiënisch schoon in 10 seconden

01/07/2010

dyson lg

Initial Hokatex introduceert de Dyson Airblade™ 

Hygiënisch handen drogen kan voortaan ook met de snelste, meest hygiënische handdroger.

Tien seconden. Dat is de toptijd waarbinnen de Dyson Airblade™ handen droogt. Het nieuwste high-end model in het Initial Hokatex assortiment produceert een luchtstroom van 640 km/u die het water letterlijk van de handen afblaast. Voor een optimale hygiëne is de Dyson Airblade™ uitgerust met een no-touch-systeem en een HEPA-filter die 99,9% van alle bacteriën elimineert. De superieure afwerking resulteert bovendien in een vandalismebestendig apparaat met een minimum aan onderhoud.

De Dyson Airblade™ is niet alleen een snelle, maar vooral ook een slimme keuze. Door de korte droogtijd met koude lucht ligt het verbruik immers tot 80% lager dan dat van traditionele warmeluchthanddrogers. Daarmee toont de Dyson Airblade™ zich heel vriendelijk voor milieu én budget.

Initial Hokatex lanceert de Dyson Airblade™ in een fullservice concept waarbij Initial Hokatex de professionele montage, de jaarlijkse controle van de goede staat en werking van het apparaat en de eventuele reparaties/vervangingen van defecte onderdelen voor zijn rekening neemt.

Voor meer informatie: neem contact op met een Initial Hokatex vestiging in uw buurt of download onze brochure hier (download datasheet)

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899

Email Conseil Gratuit