Expert in cleanroom

Initial biedt een totaalconcept aan op het gebied van cleanroomkleding,-moppen en –disposables. Met onze cleanroomwasserijen staan we niet alleen garant voor uniformiteit in dienstverlening maar tevens voor betrouwbaarheid in uitlevering.

Cleanroomkleding

Cleanroomkleding

Cleanroomkleding lg

Voor elke omgeving de steriele oplossing

Werken in een omgeving waarin kritische productieprocessen plaatsvinden in onder meer de elektronische, farmaceutische, fijnmechanische-  en voedselindustrie, vereist het gebruik van speciaal voor dat doel ontwikkelde bedrijfskleding. Met de cleanroom klasse ISO 4-5 (10-100) en de cleanroom klasse ISO 7 (10.000) conform NEN-EN ISO 14644-1, garandeert Initial de juiste behandeling van alle soorten cleanroomkleding. Met onze cleanroomkleding service nemen wij u tevens de zorgen uit handen voor aankoop, uitgifte, inname, distributie, reparatie, verantwoord vervoer en voorraadbeheer. Zo waarborgt u niet alleen de hygiëne van uw medewerkers, ook uw klanten genieten van een steriel proces.

Grondig gereinigd, veilig afgeleverd

We behandelen cleanroomkleding met een zeer systematisch reinigingsproces en bewaken zo permanent de contaminatiekwaliteit. Met een Helmke Drumtester voeren we continu steekproefsgewijze batchcontroles uit. De schone werkkleding wordt onder een laminaire downflow zorgvuldig in plastic verpakt en luchtdicht geseald. Eventueel te steriliseren kleding wordt zorgvuldig verpakt in een laminaat. De gesealde kleding wordt in veilige en gesloten kunststof bakken vervoerd.

Altijd traceerbaar en correct afgeleverd

Dankzij een chip in elk cleanroomkledingstuk garanderen we optimale registratie, traceerbaarheid en historieopbouw. Aflevering vindt plaats zoals met u vooraf is afgesproken.

Geen investeringen

'Cleanroomkleding management' is een verhuurformule waarbij Initial u een totaaloplossing voor de aanschaf en het volledige beheer van de cleanroomkleding biedt. Met de garantie voor een deugdelijke decontaminatie en betrouwbare levering. U heeft geen omkijken meer naar uw hygiënestandaard.

Validatie- en testmethoden sm

Validatie- en testmethoden

Cleanroom betekent niet alleen dat u de hoogste hygiënische normen naleeft, maar dat u dit ook kunt aantonen. Met Initial als partner hoeft u zich om hygiëne geen zorgen meer te maken.

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899
  • All Initial Services

  • 020 687 01 19
  • Verwerking klinisch afval
Email Conseil Gratuit

Gerelateerde items

  • Bedrijfskleding per type
  • Onze dienstverlening
  • Gepersonaliseerde bedrijfskleding
  • Veelgestelde vragen bedrijfskleding