Expert in bedrijfskleding

Met Initial kiest u voor een persoonlijke kledingservice die naadloos aansluit op uw professionele behoeften en uw specifieke bedrijfsactiviteit.

Bedrijfskleding assortiment voor iedere werkplek

Bedrijfskleding assortiment voor iedere werkplek

De bedrijfskleding expert

Welke behoeften uw bedrijf ook heeft, wij leveren de werkkleding die eraan voldoet. Of u nou op zoek bent naar signaalkleding, industriekleding, veiligheidskleding, horecakleding of een overall, Initial kan aan al uw wensen voldoen. Voordat we een allesomvattende oplossing voorstellen, maken we eerst een analyse van wat u nodig heeft. Nadat u de bedrijfskleding voor uw bedrijf heeft uitgekozen, dragen onze uitstekende verhuur- en wasservice zorg voor reiniging en onderhoud.

Industriekleding sm

Industriekleding

Industriële beroepskleding moet voldoen aan speciale eisen. Industriekleding van Initial voldoet aan deze eisen. Functionele bedrijfskleding met een hoog draagcomfort en de beste bescherming voor uw personeel.

Food

Foodkleding

Onze werkkleding en de service die daarbij hoort, helpt personeel in de voedselverwerkende en -bewerkende industrie om continu hygiënisch te blijven.

Automotive sm

Automotive

Een compleet pakket bedrijfskleding, veilig, modern en fijn om in te werken. Van een overall tot een complete vlamvertragende outfit.

Functional Fashion sm

Functional Fashion

Functionele kleding, prettig om in te werken en volgens de hoge kwaliteitseisen van Initial. Met deze kleding komt u altijd goed voor de dag.

Signaalkleding sm

Signaalkleding

Hoge zichtbaarheid verhoogt de veiligheid van uw personeel. Ook signaalkleding vindt je bij de bedrijfskleding expert.

Veiligheidskleding sm

Veiligheidskleding

Onze stevige beschermende kleding biedt uw personeel volledige bescherming, in welke sector u ook actief bent.

Corporate identity fashion sm

Corporate identity fashion

We kunnen specifieke kleding leveren of ontwerpen voor grote ondernemingen, zodat al het personeel uw identiteit zal uitstralen. Met deze gepersonaliseerde bedrijfskleding creëert u eenheid in uw bedrijf.

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899
  • All Initial Services

  • 020 687 01 19
  • Verwerking klinisch afval
Email Conseil Gratuit
Universal