Expert in bedrijfskleding

Met Initial kiest u voor een persoonlijke kledingservice die naadloos aansluit op uw professionele behoeften en uw specifieke bedrijfsactiviteit.

Corporate identity fashion

Corporate identity fashion

Corporate identity fashion lg

Onze full-service dienstverlening voor bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor uw frontofficemedewerkers moet onberispelijk zijn. Het beheren van een dergelijk kledingpakket is echter veel werk, denk bijvoorbeeld aan textielreiniging, reparatie, vervoer, kostenbeheersing en voorraadbeheer. Met Corporate Identity Fashion Management van Initial bent u in één keer van die zorg af. Initial voorziet al jaren een grote diversiteit van bedrijven met passende bedrijfskleding. Met onze expertise kunnen we in ieder bedrijf, iedereen voorzien van een comfortabele, stijlvolle outfit met een uniforme uitstraling.Al uw werkkleding wordt hangend vervoerd, in speciale kledinghoezen.

Geen dure investeringen in bedrijfskleding

Corporate Identity Fashion Management is ideaal voor organisaties waarin bedrijfskleding essentieel is voor de bedrijfsvoering. U huurt de bedrijfskleding van Initial, dus investeren hoeft niet. Ook reiniging en logistiek nemen wij u uit handen, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. Bovendien zijn we zeer flexibel in het beheersen van alle informatie en logistieke stromen.

Schoon, fris en kreukvrij

Op vaste dagen halen we de gedragen kleding op. De week erna wordt de chemisch gereinigde, eventueel gerepareerde, kleding schoon en kreukvrij bij u afgeleverd. Reinigen gebeurt in onze ISO-gecertificeerde wasserijen, geheel volgens strenge arbo-richtlijnen.

Persoonsgebonden bedrijfskleding

Alle bedrijfskleding is voorzien van een barcode. Uw werknemers krijgen dus altijd de eigen kleding terug. En we houden precies het aantal reinigingsbeurten bij, per adres, medewerk(st)er of kledingstuk. Zo houdt u de kosten in de hand en beschikt u over gedetailleerde managementinformatie.

Vast contactpersoon

Uw vaste servicemedewerker voert wijzigingen direct door in het systeem. Zo merkt u eventuele aanpassingen meteen bij het volgende bezoek.

We zijn er om u te helpen

Contact

Contact opnemen met Initial?

Praat met een expert van Initial

Kopen of huren?

Ontdek hoe u kosten kunt besparen

We zijn er om u te helpen

  • Neem contact op met één van onze experts
  • 0800 1899
  • All Initial Services

  • 020 687 01 19
  • Verwerking klinisch afval
Email Conseil Gratuit
Universal